DE FEESTFOLDER 2020 – 2021 is er!
Pagina 1: Klik hier 
Pagina 2: Klik hier

 

 

BEENHOUWER

Brecht staat garant voor uiterst vers vlees van zeer hoge kwaliteit.
Onze passie zorgt ervoor dat we het vlees altijd zelf gaan aansnijden en onze bereidingen zelf verzorgen. Onze slagerij werkt enkel met lokale  leveranciers die dezelfde waarden en standaarden als ons hanteren.
U kan er op rekenen dat ons vlees voldoet aan al de eisen van u en uw familie.
Wenst u een speciale bestelling van onze slagerij? Aarzel niet om ins te contacteren, we bereiden deze voor u voor.

Contacteer Ons  


FIJNKOSTSLAGER

Van versierende slaatjes tot volledige gerechten, u kan bij onze slagerij terecht.
Meeneemgerechten voor iedereen: u hoeft ze thuis enkel op te warmen en u kan genieten van een volwaardige gezonde maaltijd.
Wilt u zelf liever nog wat koken? Kies dan tussen onze voorbereide gerechten die enkel nog bereiding nodighebben: gyros met kip of rund, worsten, hamburgers, satés, …
Als het op fijnkost aankomt nodigen we u uit onze wereldberoemde Americain Preparé te proeven. Of houdt u eerder van een slaatje met kip pf vis? We hebben alles in huis voor een geslaagde brunch of lunch!

Contacteer Ons  


POULIER

Wat is er lekkerder dan een gebraden kip met appelmoes op zondag?
Bij ons vindt u iedere zaterdag en zondag vers gebraden kip aan het spit. We staan erop dat onze kippen afkomstig zijn van de beste boerderijen en zo dus voldoen aan hoge standaarden van kwaliteit.
Indien u wenst snijden we uw kip graag voor voor u.
Geef ons een belletje om een kip te reserveren, zo kan u ze komen ophalen wanneer ze perfect warm is en bent u zeker dat er een kip voor u voorbehouden is.

Contacteer Ons  


TRAITEUR & BBQ

Voor al uw feesten, evenementen en etentjes.
We verzorgen de volledige catering van uw evenement, groot of klein. Al onze gerechten worden op maat en vers bereid op basis van uw keuzes.
U kan kiezen uit warme gerechten, koude buffetten, warme buffetten, BBQ,  … we bereiden alles met zorg voor uw evenement.
Wenst u graag geleverd te worden of komt u alles liever zelf halen?
We bespreken elk detail graag met u. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Ontdek onze prijslijst voor de zomer 2018 klik hierprijslijst bbq enz

Contacteer Ons